Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din TransilvaniaAPAH Transilvania a luat ființă în anul 2010 din dorința de a sprijini pacienții cu afecțiuni hepatice pe calea spre recuperarea sănătății și a stării de bine.

Încă de la înființare Asociația susține drepturile pacienților cu afecțiuni hepatice și depune eforturi continue pentru accesul pacienților la tratamente de ultimă generație.

  •  Educația de prevenție este o parte importantă în calendarul Asociației, multe cazuri de îmbolnăviri pot fi evitate prin măsuri simple de protecție și adoptarea unui stil de viață sănătos.
  •  Dezvoltăm parteneriate cu specialiști pentru a vă putea   informa despre bolile hepatice din surse avizate. Cu cât vă cunoașteți mai bine boala pe care o aveți, cu atât vă cresc  șansele de vindecare. 
  • Pacienții au drepturi dar și obligații, este important să le cunoaștem. 
  • Colaborăm cu oameni cu suflet mare, care ne ajută pe noi și   pe membrii asociației, ne sprijină să ne rezolvăm probleme pe care singuri nu reușim, în parcursul nostru către sănătate.
  • Ne implicăm, în măsura posibilităților, în comunitățile locale  defavorizate, prin acțiuni de sprijin, preventie și educație.

        Deci, fără să mai întindem vorba, suntem aici să vă ajutăm🤝.

DOCTOR & PATIENT

„Cea mai frumoasă expresie a iubirii este grija pentru celălalt”