Skip links

Centrul comunitar “Dăruim viitor” Câmpia Turzii

Începând cu anul 2024 punem bazele unui centru comunitar dedicat comunității din Câmpia Turzii și localităților limitrofe. Ne dorim ca acest centru să fie spațiul în care ne conectăm unul cu altul, unde învatam și unde împreuna să contribuim la bunăstarea comună.

Obiectivele centrului sunt :

Sustinerea copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, proveniți din familii monoparentale sau cu venituri reduse  pentru creșterea competențelor școlare prin înfiintarea unui after-school și a unui work-shop săptămânal dedicat elevilor care urmează să susțină examenul de evaluare și a examenului de bacalaureat.

Creșterea calității vieții beneficiarilor prin organizarea de ateliere nonformale de educație sanitară, ateliere de psiho-educatie, nutriție, ateliere de educație de planning familial și ateliere de consiliere profesională.

Rezultate urmărite:

Reducerea abandonului școlar

Cresterea gradului de promovabilitate în rândul elevilor (din grupul țintă) din Câmpia Turzii.

Îmbunătățirea cunoștiintelor legate de igiena proprie și a spațiului în care locuiesc, despre modalități de gestionare a relațiilor conflictuale cu familia sau cu alți elevi/tineri, dobândirea de cunoștințe corecte privitoare la educația sexuală, identificarea abilităților elevilor și consilierea profesională a acestora.

Donatori Sponsori Voluntari