Skip links

Serviciile APAH Transilvania

1. Educatie sanitară. Dacă dorești ca membrii comunității tale să fie informați despre ce inseamnă, cum se face si mai ales de ce se face, trimite-ne un email la adresa contact@apahtransilvania.ro

2. Dacă ești pacient/ aparținător și vrei să faci parte din grupul nostru suport, scrie-ne pe adresa de email contact@apahtransilvania.ro si noi te vom contacta. De ce să faci parte din acest grup? Pentru ca aici vei găsi o mare familie care te va sustine cu experiente similare, consiliere psihologică, nutrițională, juridică și economică.

3. Ne dorim să infiintam un centru de tineret unde adolescenții nostri să gaseasca oameni de bine care sa le ușureze intrarea în viața de adult. Sub acoperișul acestui centru, vrem să punem la dispozitia beneficiarilor un cabinet în care să facem educație sanitară, sexuală, psihologică și screening pentru bolile infecțioase. Dacă vrei sa faci ca acest vis sa devină realitate – implică-te! Sustine cauza noastră prin donații și sponsorizări și fi parte din viata tinerilor din Câmpia Turzii!

4. Esti pacient sau știi pe cineva care are nevoie de ajutor?  Vă aflati în zona rurală și accesul la servicii medicale este redus? Scrie-ne pe adresa de email contact@apahtransilvania.ro și încercăm să venim în întampinarea dumneavoastră. Prin serviciul de îngrijiri la domiciliu al asociatiei.